WE Fashion Kids Design.

In het kader van mijn stage voor het derde jaar aan Academie Artemis heb ik van september 2017 tot maart 2018 stagegelopen op de kids designafdeling van WE Fashion. Als stagiaire werd van mij verwacht het designteam van de kids afdeling in de breedte te ondersteunen.

Daardoor waren mijn werkzaamheden variërend voor jongens- of meisjeskleding. Ik heb vanaf het begin veel geholpen bij het jersey pakket van de girls. Het is een groot pakket wat bestaat uit de rokjes, jurkjes, t-shirts en sweaters voor de meisjes. Deze items hebben vaak wat extra details zoals artworks en labels. Hier heb ik me dan ook veel in ontwikkeld.

Na een tijd van inwerken kon ik mezelf steeds nuttiger maken en meer werk oppakken. Toen er eind januari een collega tijdelijk uitviel mocht ik haar pakket voor zo'n twee maanden grotendeels opvangen. Vanaf dat moment werd het echt uitdagend, het pakket bestond uit de t shirts van de jongens. Het is een groot en commercieel pakket. Er worden grote hoeveelheden van ingekocht. Ik vond het een interessant pakket juist omdat het zo commercieel moet zijn. Ik heb ontzettend veel geleerd van deze uitdaging, ik heb er het maximale uit kunnen halen en me kunnen ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.